mandag den 14. februar 2011

Ankomst til Hong Kong

Hej alle sammen

Paa trods af at vores blog hedder 'Breaking News from Australia' saa syntes vi det var passende at lade hoere fra os allerede nu, selv om vi ikke er naaet 'laengere' end til Hong Kong.

Vi ankom i gaar til Hong Kong efter hvad der til tider foeltes som en uendelig lang flyvetur. Heldigvis var der god underholdning og naesten god service: Paa plussiden var personalet altid hjaelpsomt, men minussiden kan til gengaeld  naevnes, at ikke alt bagagen naaede hele vejen frem, Malene har derfor maatte shoppe lidt ekstra i gaar (ikke at vi andre har holdt os tilbage). Vi havde som udgangspunkt lidt svaert ved at finde et sted at bruge penge, men det viser sig, at hvis man bare ikke er ramt at jetlag og voldsomt soevnunderskud, saa er det naermest umuligt ikke at falde over shoppingcentre. Og heldigvis for det, for rejserboegerne lyver naar de fortaeller, at der er omkring 18 grader i Hong Kong, faktisk er her naermere 11 (og nogle steder helt ned til 6), hvilket er betydeligt koldere, naar man har pakket toej der passer bedre til sol og sommer end regn og efteraar.

Hotellet vi bor paa er udemaerket, selv om personalet syntes vi var lettere maerkelige, efter vi i gaar sagde til dem, at vi sagtens kunne klare en time lang gaatur til havnen og at busser er overvurderet. Meen paa den anden side er den offentlige transport sindsyg billig, saa i dag tog vi bussen : ) Maden her er ogsaa fantastisk billig, men til gengeald ogsaa oftest rimeligt daarlig, saa laenge leve Starbucks!!!

I gaar brugte vi dagen i Kowloon, hvor vi bor, og i dag har vi taget den lokale faerge til Hong Kong Island, for at se paa skyskrabere og menneskemylder.  

Rygtet siger i oevrigt, at Malenes bagage er undervejs, for forhaabentlig er den paa hotellet naar vi kommer hjem i aften.

12 kommentarer:

  1. Kun mig der forestiller mig en halvnøgen Malene der løber rundt i Hong Kong hvor hun panisk leder efter tøj at købe? =) Muligvis...

    SvarSlet
  2. Hej de damer
    Dejligt at få en lille update og godt at høre, at i er kommet godt frem. Sikke en irriterende start for dig Malunde, altså med hensyn til bagagen, det er som man siger på godt jysk rigtig træls! men okay, værre er det måske heller ikke, når nu man så har en god undskyldning for, at shoppe lidt ekstra i Hong kong gade:-)
    I må nyde turen rigtig meget og passe godt på hinanden.
    Glæder mig til at følge med i jeres rejseliv herinde på bloggen, så keep up the good work.
    Mange knus til jer alle tre.
    Fra Julie

    SvarSlet
  3. Hej Tøser, Så lykkedes det endelig at komme rigtig på; man skal bare klare det fra hjemme pc'en og ikke i "frokostenpausen". Tak for update;-). Håber at Malenes rygsæk er nået frem, ellers må I finde en ny, og denne gang større......
    Her er det s...koldt, og stormene, så 6 grader er det rene svir. Skal lige hilse fra Paps også

    SvarSlet
  4. Hej Tøser, dejligt at høre fra jer, glæder mig til at høre meget mere, uheld og uheld med tøjet det kan diskuteres :-) surt, knus til jer alle tre flest til Henriette fra denni / papa

    SvarSlet
  5. Kære Nadja + tøser.
    Dejligt at I er vel ankommet til Hong Kong. Jeg glæder mig til at følge Jer på denne side.
    Her går det godt. Vi har fået vinter igen, her ligger ca. 15 cm. sne og nogle steder har det fyget så meget, at vi vist kan snakke om halve meter sne. De "kloge" siger, at det forsvinder igen på mandag - nu må vi se.
    Jeg ønsker Jer en rigtig god tur. Pas godt på Jer slev og hinanden - og pøj med bagage til Malene.

    Mange tanker og knus fra Moster Maia og co.

    SvarSlet
  6. Je suis en blogger sans photo - bon voyage pour vous. Et regardez les pythons et typhoons

    SvarSlet
  7. Mais no - je suis un blogger avec photo.

    SvarSlet
  8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  9. Hej Piger!
    Dejligt at høre fra jer
    kan høre humøret er højt
    trods modgang.
    Nu glæder jeg mig til at høre mere.

    Mange knus fra
    Walter og Mor

    SvarSlet
  10. Hej Tøser:) Dejligt at høre fra jer, og især at I nyder det og har det godt. Godt at Malenes rygsæk også er kommet frem, måske lidt ærgeligt, når der nu var mulighed for en lidt større. Glæder mig til at følge med I jeres rejse og oplevelser.
    Kæmpe knus til jer alle 3

    SvarSlet
  11. Hej
    Mormor (Nadjas) har søgt at sende en kommentar til jer, men det vil ikke rigtig lykkes. Så mange hilsener fra hende. Nu må I jo så være kommet til sted, hvor I ikke bliver væk fra hinanden i menneskemylderet, og hvor risikoen for overophedning af kreditkortet ikke er så stort. Fortsat god tur og husk at holde sanserne åbne. Bh Birger

    SvarSlet
  12. Hej Tøser.

    En hilsen fra os fra Kastrup. Skønt at hører i har det godt og at i får brugt nogle penge. Håber vejret er bedre i Australien hvor i formentlig er ankommet.
    Fortsat god tur fra Henriettes moster, Carsten og pigerne. Pernille hygger sig forresten i din lejlighed Henriette.
    Pas godt på jer selv.

    SvarSlet